OPET SE SPOMINJE

Hrvatska legenda polako postaje njihova tiha patnja

10.10.2016 u 17:40

Bionic
Reading

Priča oko prelaska bivšeg hrvatskog reprezentativca i kapetana Darija Srne u Barcelonu iz Šahtara opet se zakotrljala. Sada su je potaknuli španjolski mediji

Darijo Srna opet je korak do dolaska na Camp Nou, po tko zna koji put. Hrvatski nogometaš posljednjih godina je par puta već bio igrač Barcelone, no jedina istina je da je on i danas u Šahtaru u kojem je dostigao legendarni status i potukao mnoge rekorde oko broja nastupa za ukrajinskog prvoligaša.

Ovoga puta Srnu seli Marca, ugledni španjolski dnevnik koji piše da je nekadašnji hrvatski reprezentativac jedan od pet igrača koji igraju na poziciji desnog bočnog i za koje je zanimanje pokazao katalonski div.

Sve je potvrdio Barcin sportski direktor Robert Fernandez, a uz 34-godišnjeg Srnu spominju se Hector Bellerin (21, Arsenal), Joshua Kimmich (21, Bayern), Joao Cancela (22, Valencia) i Stephan Lichtsteiner (32, Juventus).

Inače, u Barceloni nisu zadovoljni učinkom Aleixa Vidala na desnom boku, on je doveden kao zamjena za Danija Alvesa koji je na početku sezone otišao u Juventus.