ŠUKER DOGOVORIO AKCIJU

Hrvatska će se od sezone oprostiti protiv - Portugala!

Bionic
Reading

Tri dana nakon zagrebačkog kvalifikacijskog ogleda protiv Škotske, Modrića, Srnu i ostatak Štimčeve momčadi testirat će i jaki Portugalci

Kako pišu Sportske novosti, Hrvatski nogometni savez ovaj će tjedan potvrditi i potpisati ugovor s Portugalcima o odigravanju prijateljske utakmice A reprezentacija Hrvatske i Portugala. Bit će to vrlo atraktivan dvoboj, prava poslastica za kraj sezone. Kako kažu u Rusanovoj utakmica je 99 posto dogovorena, igrat će se u ponedjeljak, 10. lipnja u Ženevi.

Hrvatska je prošlog tjedna dobila i službenu potvrdu da je četvrta reprezentacija na svijetu, a sada će imati sjajnu prigodu protiv Cristiana Ronalda i kolega dokazati da im je mjesto među elitom.

Hrvatska je prijateljsku utakmicu s Portugalom igrala 2005. godine na njihovom terenu, uzvrat dakle neće biti u našoj zemlji ali je to prigoda za sve koji mogu da si organiziraju lijepi izlet na obalu ženevskog jezera. Na startu slijedeće natjecateljske sezone, 14. kolovoza, Štimčevi izabranici gostovat će u Lihtenštajnu, bit će to posljednja priprema za rujanski dvoboj sa Srbijom u Beogradu.