LEGENDA SE PROSLAVILA

Oklada koja je zadivila Njemačku: Na ovo ni Kovač ne bi imao hrabrosti staviti novac!

21.05.2018 u 12:34

Bionic
Reading

Legendarni njemački napadač Ulf Kirsten pohvalio se da se kladio na pobjedu Eintrachta u finalu Kupa rezultatom 3:1 i zahvaljujući tome za 10 eura dobio je čak 1200.

Malotko je vjerovao u Kovača i njegovu družinu uoči finala njemačkog Kupa ove subote, no jedna od legendi Bundeslige stavila je novac na senzaciju i prvu titulu Eintrachta nakon punih 30 godina.

  • +3
Finale njemačkog Kupa: Eintracht - Bayern Izvor: Pixsell / Autor: Soeren Stache/DPA/PIXSELL

Ulf Kirsten prognozirao je trijumf kluba iz Frankfurta točnim rezultatom 3:1 i time se pohvalio na Twitteru. Koeficijent je bio čak 120 na takav scenarij pa je za 10 eura dobio čak 1200.

'Ni u jednom trenutku nisam sumnjao,' našalio se 52-godišnjak koji je za njemačku reprezentaciju odigrao 51 utakmicu, a većinu karijere proveo je u dresu Bayera iz Leverkusena s kojim je 2002. godine igrao u finalu Lige prvaka. Trenutno se u Dresdenu bavi razvojem mladih nogometaša.

Valja reći da je Kirsten imao mnogo sreće, jer je Eintracht treći pogodak postigao u posljednjem napadu susreta, kad su svi igrači Bayerna uključujući i Ulreicha otišli u napad, a Mijat Gaćinović ušetao se s loptom u prazan gol...