MAMIĆ ŽELI SLAVENA

Hoće li Bilić uskoro trenirati Dinamo i Sammira?

04.11.2012 u 11:28

Bionic
Reading

Dani Ante Čačića na klupi Dinama su odbrojani, a zamijenit će ga bivši hrvatski izbornik i sadašnji trener Lokomotiva iz Moskve Slaven Bilić, piše Jutarnji list

Iako ga u sljedećih nekoliko dana očekuju dva važna ispita u ruskom prvenstvu, Slaven Bilić očito ne mora stahovati od poraza. Zašto? Zato što mu se navodno nudi posao Dinamova trenera. Naime, kako piše Jutarnji list, Zdravko Mamić očito je u liku bivšeg hrvatskog izbornika pronašao zamjenu za Antu čačića.

Iako se kune kako Čačiću beskrajno vjeruje, Mamić ga je već odavno otpisao i svjestan je da, barem prema dosad prikazanom, Dinamo ni ove sezone neće osvojiti ni boda u Ligi prvaka. Samo se čeka prava prilika i zamjena da ga otjera.

Bilićevi poznanici navodno kažu kako Slaven nije posve hladan na Mamićevu ponudu te bi vrlo rado na Alenu Haliloviću i Mateu Kovačiću gradio novu veliku hrvatsku generaciju. Doduše, tu je novi problem - odnosno hladan odnos koji je imao sa Sammirom, Mamićevim 'filhom', kojeg je Dinamov šef u Bilićevo vrijeme gurao u reprezentaciju.

No, kako ga Bilić nije zvao, Sammir je padao u depresiju, pa se čak i tješio za šankom, samo da lakše preboli Bilićevo nepozivanje. Postavlja se pitanje, a Jutarnji navodi da se Mamić ne bi petljao Biliću u posao, kako bi sve tri strane reagirale da se Sammir kojim slučajem nađe na klupi za rezerve.

No, pustimo vrijeme... Pred Bilićem su ionako važne utakmice u Rusiji, a tko zna - možda 'nervozni' PSG pomogne Čačiću i produži mu mandat.

Izvorni članak pročitajte OVDJE