NBA LIGA

Hinrich se vratio u Bullse, dolazi i Belinelli

24.07.2012 u 11:38

Bionic
Reading

U Chicago Bullsima, prošle sezone najboljoj NBA momčadi na Istoku nakon osnovnog dijela sezone, tijekom ljeta rade isključivo na krpanju rupa uzrokovanih ozljedom njihovog najboljeg igrača Derricka Rosea

Tako je početkom ovog tjedna Chicago i službeno potpisao 31-godišnjeg razigravača Kirka Hinricha. Bit će to njegov povratak u dobro poznato društvo budući da je od 2003. do 2010. godine igrao za Bullse, klubu koji ga je i uzeo na draftu.

Nakon odlaska iz Chicaga Hinrich se kratko zadržao u Washingtonu, te Atlanti, gdje je igrao prošle sezone, startajući s klupe. U karijeri je na prosjeku od 12.5 koševa, 5.4 asistencije i 3.2 skoka po susretu.

Iz Chicaga su obavijestili i da su sasvim blizu potpisivanja talijanskog šutera Marca Belinellija, koji je prošle sezone u dresu New Orleansa zabijao prosječno 11.8 poena po utakmici. Navodno je Chicago i u pregovorima s centrom Nazrom Mohammedom.

To su sve dobre vijesti, ali postoji i loša. Iako se tijekom prošle sezone najavljivao da bi se Derrick Rose nakon ozljede (koljeno) na parkete mogao vratiti tijekom prosinca ili siječnja iduće godine, sada su u Chicago pomaknuli datum.

'Ne očekujemo ga natrag prije ožujka', rečeno je iz kluba.