NJEMAČKA ZADIVLJENA

Herojski čin Roberta Kovača: Pljačkaš nije imao nikakvih izgleda!

09.05.2017 u 10:40

Bionic
Reading

Pomoćni trener Eintrachta Robert Kovač proslavio se ovih dana u Frankfurtu zaustavivši pljačkaša koji je orobio 72-godišnjaka koji nije uspio pobjeći bivšem hrvatskom nogometašu...

Podsjetimo, braća Kovač prilično uspješno vode klub iz Frankfurta ove sezone i uspjeli su ga uvesti u finale nacionalnog Kupa u kojem nisu bez izgleda protiv nepredvidive Borussije Dortmund.

Uoči završnice Bundeslige i velikog finala Kupa u njemačkim medijima pojavila se vijest koja će dodatno dići dionice obitelji Kovač.

Naime, kako tvrdi radio FFH, a prenose njemački portali, Robert Kovač proslavio je herojskim činom ovih dana u Frankfurtu, s obzirom da je spriječio pljačkaša koji je pokušao orobiti 72-godišnjeg muškarca.

Dogodilo se to oko restorana 'Block House', gdje je Robert uočio napad na starijeg gospodina i zatim je jurnuo za napadačem koji nije imao izgleda protiv bivšeg hrvatskog reprezentativca.

Kovač nije  dopustio lopovu da pobjegne, a policija je brzo stigla na mjesto zločina i preuzela kontrolu nad situacijom. Pokazalo se kasnije da je u otetom novčanikom bilo samo 40 eura pa napadač može zaista žaliti zbog gluposti koju je napravio i zbog koje će ispaštati.

U svakom slučaju, Robertov čin je herojski, jer lopov je mogao biti i naoružan te opasan pa je njemačka javnost s razlogom zadivljena mlađim bratom Kovač...