RAZVOD

Henryja nevjera koštala osam milijuna funti

05.12.2008 u 17:04

Bionic
Reading

Bračna nevjera skupo je koštala francuskog napadača Thierryja Henryja. U brakorazvodnoj parnici dogovoreno je da sadašnji igrač Barcelone plati bivšoj ženi Claire Merry osam milijuna funti

Ne baš dobro igranje Thierryja Henryja u Barceloni mnogi su povezali s problemima u privatnom životu i razvodom od Claire Merry. Sada je razvod definitivan i Francuz se više neće moći na nesređen ljubavni život.

Na sudu je dogovoreno da 31-godišnji napadač plati osam milijuna funti bivšoj supruzi. Henry je još dobro i prošao, jer je Claire, s kojom ima trogodišnju kćer, zahtijevala pola iznosa koji je zaradio u cijeloj karijeri. Ipak, francuski reprezentativac je zadržao više pola imetka, jer je na sudu dokazao da je bio poznat i dobro zarađivao i prije nego što je upoznao bivšu suprugu, a to je bilo 2004. Iznosom koji je dobila Claire nije bila razočarana. Inače, razlog njihovog razvoda bila je treća osoba, manekenka Sadie Hewlett.

Treba spomenuti da je Claire zastupala odvjetnica Fiona Shackleton koja je radila i za princa Charlesa te sira Paula McCartneyja, dok je Henryja zastupala tvrtka Mischon de Reya koja je zastupala princezu Dianu i Heather Mills.