LEWIS PRETJERAO

'Hamiltonovom psu nema mjesta na F1 utrkama!'

04.06.2013 u 09:08

Bionic
Reading

John Watson upozorava Lewisa Hamiltona da mora odlučiti hoće li se ponašati kao vozač Formule 1 ili hip hop zvijezda…

Britanski 28-godišnji vozač dobro je otvorio sezonu, bio konkurentan na prve tri utrke, da bi zatim potonuo i više ne može držati korak s timskim kolegom Nicom Rosbergom, pobjednikom posljednjem utrke u Monaku.

Hamilton tvrdi da se nikako ne može naviknuti na Mercedesov bolid koji je potpuno različitih od onih koje je vozio u McLarenu, no ima i onih koji smatraju da je za Lewisov pad njegov povratak glamuroznom životu razmažene zvijezde. Između ostalog, posljednjih mjeseci njegov Twitter profil pun je slika psa Roscoea, kojeg fotografira u svim mogućim pozama, uključujući i onu kad sjedi za volanom njegovog bolida. Kad je odlučio još i dovesti psa na utrku, nekima je prekipjelo.

'Nema mjesta za psa u F1 boksu. To nije fer prema životinji, ali također i pokazuje da Mercedes predaleko ide da bi zadovoljio Lewisa. Nema šanse da bi mu to McLaren dopustio,' izjavio je bivši F1 vozač John Watson i dodao:

'Lewis mora odlučiti želi li biti F1 vozač ili hip hop zvijezda. Na glasu je kao čovjek koji uspješno završava posao, a trenutno mu u Mercedesu to ne uspijeva i treba početi raditi na tome da otkrije zašto.'

Rosbergova dominacija u Mercedesu jedna je od glavnih tema u F1 krugovima uoči Velike nagrade Kanade.

'Za mene je veliko iznenađenje kako Nico drži Lewisa pod kontrolom ove sezone. To također pokazuje da Michael Schumacher nije bio tako loš u posljednje tri godine,' kaže Manfred Zimmermann, menadžer Adriana Sutila.