KARIJERA OŽIVLJENA

Haliloviću porasla krila: Hoće li mu novi trener ispuniti želju?

01.02.2017 u 11:05

Bionic
Reading

Nakon što je ovog ponedjeljka debitirao tijekom pobjede Las Palmasa protiv Valencije, Alen Halilović priznaje da je sretan, ali i da bi volio biti prvotimac već u sljedećoj utakmici...

Hrvatski 20-godišnji veznjak nakon pola godine u Njemačkoj vratio se ove zime u Primeru i odmah dobio priliku pokazati što zna. Halilović je debitirao u dresu Las Palmasa u pobjedi 3:1 ovog ponedjeljka protiv Valencije, kao zamjena za Moma od 73. minute. Oduševljen je povratkom na teren, jer u HSV-u je mjesecima sjedio na tribinama.

'Sretan sam prije svega jer smo pobijedili. Igrali smo dobro i zabili tri gola, a mogli smo i više, no svejedno smo zadovoljni,' osvrnuo se Alen Halilović na svoj debi no nije komentirao vlastiti nastup.

'Sada je na nama ići na pobjedu i u sljedećoj utakmici protiv Granade u gostima. Da, volio bih biti prvotimac u toj utakmici,' priznao je nadareni veznjak za lokalne medije, no vidjet ćemo što će odlučiti Quique Setien.

Las Palmas koji je pojačao svoje redove i Jeseom Rodriguezom nalazi se u sredini ljestvice Primere, a kod Granade gostuje sljedećeg ponedjeljka.

Halilović protiv Valencije Autor: YouTube