VESELI SE MARKU LIVAJI

Halilović stigao u Las Palmas pa otkrio zašto je napustio HSV

27.01.2017 u 15:42

Bionic
Reading

Alen Halilović, mladi 20-godišnji hrvatski nogometaš kojem su nekada tepali 'hrvatski Messi', vratio se u španjolsku Primeru gdje će igrati za Las Palmas u koji je stigao - na posudbu

Tako se, nakon što je obavio liječnički pregled, ipak dogodio transfer ili bolje rečeno posudba ljevonogog Halilovića iz njemačkog HSV-a u španjolski Las Palmas. Poznato je kako Halilović nije bio zadovoljan tretmanom i svojim igrama u njemačkoj Bundesligi, tako da je počeo potragu za novim klubom. Znao je što ga čeka u Španjolskoj jer je bio član Barcelone u koju je stigao iz zagrebačkog Dinama te nakon toga Sporting Gijona.

'Iskreno, zaista sam sretan što sam ovdje. Mislim da je dolazak u Las Palmas dobar za moju karijeru, a i dopada mi se kako se stvari odvijaju u ovom klubu. Sviđa mi se i njihov stil igre jer sam ih često gledao', kazao je između ostalog Halilović kojem će u Las Palmasu suigrač biti hrvatski nogometaš Marko Livaja za kojeg je našao samo lijepe riječi.

'Marko mi je puno pomogao i mogu reći da smo prijatelji. Igrali smo zajedno u hrvatskoj reprezentaciji do 21. godine i jako dobro ga poznajem', dodao je Halilović.

Naravno, novinare je zanimalo zašto je odlučio napustiti Bundesligu pa je tako napokon rekao ono što ga tjednima tišti: 'Želio sam otići jer nisam bio sretan u Hamburgu. To je dobar klub, ali nisam puno igrao. A kada ne igrate puno, onda niste sretni.'