SPREMA SE TRANSFER

'Halilović je požalio zbog svoje odluke i zatražio pomoć Barcelone!'

28.12.2016 u 17:58

Bionic
Reading

Španjolski dnevnik El Mundo Deportivo tvrdi da je Alen Halilović svjestan da je pogriješio odlaskom u HSV, a u želji za povratkom u Španjolsku telefonom je zatražio i pomoć Roberta Fernandeza, sportskog direktora Barcelone...

Naš 20-godišnji veliki talent nije se uspio nametnuti u Bundesligi. Nije se naigrao kod Brune Labbadije, a zatim je kod novog trenera HSV-a Markusa Gisdola ispao iz svih kombinacija i završio na tribinama.

Halilović već dugo nije bio niti na klupi kluba iza Hamburga, a Gisdol je i bez njega uspio konsolidirati ekipu i dignuti ju sa samog dna ljestvice pa je jasno da će Alen morati ove zime potražiti novi klub, manje od šest mjeseci nakon dolaska u Njemačku.

Španjolski dnevnik El Mundo Deportivo piše kako je Alen Halilović itekako svjestan kako je pogriješio odlaskom iz Primere i namjerava se vratiti ove zime, a za pomoć se obratio čak i Robertu Fernandezu, sportskom direktoru svog bivšeg kluba Barcelone.

Barca je za pet milijuna prodala Alena HSV-u, a sada valja vidjeti tko će za sličnu svotu otkupiti hrvatskog veznjaka i pokušati ga vratiti u formu. Njegov agent Zoran Stojadinović ima dobre veze u Španjolskoj, a ostao je i u dobrom sjećanju tamošnjim ljubiteljima nogometa pa povratak u Primeru ne bi trebao biti problem.

Spomenuti dnevnik tvrdi da je zasad ponuđen Betisu, Espanyolu i klubu u kojem je prošle sezone bio na posudbi, Sportingu iz Gijona. Saznat ćemo uskoro za koji od njih će zaigrati na proljeće...