MISTERIOZNA VREĆICA

Halilović izazvao bijes: Ovime si je zauvijek zatvorio vrata Barcelone!?

03.03.2017 u 13:53

Bionic
Reading

Nakon utakmice Reala i Las Palmasa na Bernabeuu u srijedu kamere su ulovile kako Alen Halilović s vrećicom madridskog kluba odlazi sa stadiona, što je izazvalo burne reakcije u Španjolskoj, posebno među navijačima Barcelone koja još uvijek ima pravo otkupa njegovog ugovora...

Mladi 20-godišnji veznjak imao je razloga u srijedu za zadovoljstvo u Madridu, s obzirom da je njegov mali klub vodio tijekom većeg dijela susreta i na kraju odnio bod u golijadi koja je završila 3:3.

Alen Halilović ušao je u igru u zadnjih 15 minuta, a iako nije napravio ništa konkrentno na terenu, čini se da je impresionirao ljude u Realu.

Naime, pojavila se snimka kako hrvatski veznjak izlazi sa stadiona s vrećicom Real Madrida, a ta se vijest brzo proširila društvenim mrežama. Ne zna se što je unutra, ali sigurno se to neće svidjeti Barceloni iz koje je prodan u HSV prošlog ljeta, ali koja i dalje ima pravo prvokupa njegovog ugovora.

Halilović očito ne vjeruje da ga Barca želi nazad pa si je ovim darom vjerojatno trajno zatvorio vrata kluba te navukao bijes njezinih navijača.

Teoriju pak predsjednika Villarreala Fernanda Roiga o sucima koji odlaze s utakmice s vrećicama Real Madrida možda je teško dokazati, no sad je barem svima jasno da te vrećice nisu izmišljene i zaista postoje...

Alen Halilović protiv Reala Autor: YouTube