AKO GA UHVATE...

Hakiran profil na twitteru jedne od najvećih zvijezda NBA lige; pokrenuta istraga, jer su poruke rasističke i odvratne

08.05.2020 u 10:34

Bionic
Reading

Zvijezda Milwaukee Bucksa Giannis Antetokounmpo objavio je da njegov profil na Twitteru hakiran, a osoba koja je to učinila izazvala je paniku među njegovim obožavateljima objavivši da prelazi u Golden State Warriorse

'Profili Giannisa Antentokounmpoa na društvenim mrežama su hakirani danas poslije podne i onda su ugašeni. Istraga je u tijeku', objavili su Milwaukee Bucks.

'Odlazim u Warriorse', jedna je od poruka objavljena na računu najboljeg NBA igrača u sezoni 2018./2019., uz ostale uvredljive i rasističke poruke o njegovim suigračima, suparnicima pa čak i o nedavno tragično preminulom Kobeu Bryantu.

Antetokounmpoova djevojka Mariah Riddlesprigger i njegov mlađi brat Kostas Antetokounmpo koji igra u Los Angeles Lakersima na svojim su twitter profilima objavili da je račun grčke košarkaške zvijezde hakiran i da su svi tweetovi lažni.

'Giannisov twitter, telefon, email i bankovni računi su hakirani', napisali su Kostas i Riddlesprigger na svojim profilima.

'On se iskreno ispričava svima za sve što je objavljeno i brzo će se vratiti! Sve stvari koje je objavio taj haker su izrazito neumjesne i odvratne!'

Antetokounmpoov brat i njegova partnerica su brzo objavili poruke na svojim profilima u kojima su osudili krađu identiteta na društvenim mrežama.