OVO NIJE NORMALNO

Mike Tyson dobio ponudu za borbu golim šakama; borilački svijet u nevjerici zbog novca koji bi zaradio za samo jedan meč

08.05.2020 u 09:45

Bionic
Reading

Sama priča o povratku Mikea Tysona, pa makar samo u ekshibicijskim mečevima, zaigrala je maštu mnogih borilačkh promotora koji bi voljeli odraditi suradnju s 'Iron Mikeom'

No, čini se da je jedan zagrizao ozbljnije od njih i da je već poslao službenu ponudu. Naime, David Feldman spreman je dati 20 milijuna dolara za nastup u Tysona u njegovoj Bare Knuckle Fight Championship promociji.

Informacije o ovome prvi je prenio Heavy.com portal vrlo blizak trenutno najvećoj svjetskoj promociji boksa bez rukavica. Njima se obratio predsjednik BKFC-a, David Feldman, koji je već otkrio kako je Tysonu izašao s izdašnom ponudom. Osim što bi ga platio 20 milijuna dolara, Feldman je Tysonu ponudio opciju u kojoj bi imao pravo sam izabrati protivnika i to s popisa svih boraca na rosteru te promocije, prenosi Fight Site.

Feldman je uvjeren kako bi Tysonov nastup postigao ogromnu PPV prodaju i tih 20 milijuna na kraju ne bi bilo problem platiti. Osim toga, Tysonu je ponudio suradnju s promocijom kroz više različitih poslova i uloga.

'Tysonu smo ponudili 20 milijuna dolara za borbu u našem ringu, no isto tako smo otvoreni za razne opcije u kojima bismo mogli surađivati. Uzbuđenje koje smo osjetili kad smo vidjeli Mikeove snimke treninga i njegova želja da nastupi u ekshibicijama su nas inspirirali da mu pristupimo s ponudom', rekao je Feldman.

  • +15
Mike Tyson Izvor: EPA / Autor: DANILO SCHIAVELLA