RUSKI MEDIJI

'Hajdukovi navijači doživjeli dvostruki šok'

22.10.2010 u 09:19

Bionic
Reading

Hajduk nije uspio šokirati Zenit. Gostovanju momčadi s Poljuda u Skt. Peterburgu dobar dio prostora posvetili su i ruski mediji koji pišu da je njihov tim potvrdio status favorita

Sport Express u svojem tekstu spominje huliganske napade na gostujuće navijače, kao i razočaranje takvim razvojem događaja. Što se tiče utakmice, novinar piše da je trener Spaletti protiv gostiju opet izveo izmiješan sastav u kojem nije bilo nekoliko standardnih igrača. On napominje da gosti uopće nisu bili sramežljivi i da su koristili najmanju rupu da bi zaprijetili domaćinu. No također tvrdi da je Zenit bio konkretniji, da je iskoristio 'zaboravnost' Hajdukove zadnje linije te da je na kraju dvama golovima potvrdio da je favorit.

Na Zenitovoj službenoj stranici piše da je klub potvrdio klasu, ali se izdvaja to da trener Spaletti nije zadovoljan igrom, kao ni realizacijom. Ističe se i činjenica da je u momčadi bilo i dosta rotacija, ali da ruska momčad nije imala problema protiv Hajduka, kao ni u utakmicama s prijašnja dva protivnika.

Sovietski Sport piše da su Hajdukovi navijači doživjeli dvostruki šok. Prvo su pretučeni u hotelu, a nakon toga njihovi ljubimci nisu pokazali ništa. U tekstu stoji da je usprkos promjenama Zenit bio nadmoćan, ali novinar spominje i uvrede upućene Hajduku i njihovim navijačima, kao i paljenje dviju zastava – Albanije i Kosova.

Golovi Zenita