NEDJELJA NA POLJUDU

Hajduk sprema spektakl: fotkanje s pokalom, zabavni park, koncert...

26.05.2023 u 19:32

Bionic
Reading

U povodu osvajanja SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa i posljednje utakmice ove natjecateljske sezone Hajduk - Šibenik (nedjelja 17 sati, MaxSport 1, MAXtv), Klub organizira prigodni sportsko-zabavni program koji će započeti u nedjelju od 10 sati

'Svim navijačima će od 10 do 16 sati pokraj ''galeba'', ispod istočne tribine Poljuda biti omogućeno fotografiranje s Rabuzinovim suncem, trofejem koji su hajdukovci ponovno podigli u Rijeci pobjedom protiv Šibenika. Povedite svoje najdraže da imaju uspomenu koju će dugo pamtiti', objavio je klub te nastavlja u svečanom tonu:

  • +29
Doček igrača Hajduka na Poljudu nakon osvojenog SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, 25.5.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Miroslav Lelas/PIXSELL

'Za zagrijavanje za utakmice od 12 sati bit će zadužen DJ. U zabavnom parku za djecu i najmlađe organizirane su i nagradne igre uz našeg dragog Rica koji će se u Fan zoni priključiti od 14 sati. Na stadionu će od 16:15 sati će atmosferu za sve generacije navijača podizati svevremenska pjevačica Jasna Zlokić i drugi gosti iznenađenja. 

Ovim putem pozivamo sve navijače da se dođu zabaviti uz bogat sadržaj u koji će biti uključeni glazbeni izvođači, gosti iznenađenja, ugostiteljska ponuda i zabavni park. Još jednom podsjećamo i pozivamo sve navijače da na stadion dođu u bijelim majicama kako bi uz snagu i zajedništvo ispratili staru i zaželjeli sreću u novoj sezoni.Svi u bijelo! Svi na Poljud!', poručili su iz splitskog kluba.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
  • +67
Hajdukovo slavlje i dodjela medalja Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic
  • +54
Hajduk - Šibenik, finale Kupa, 2023. Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL