počinje nova sezona

Propustili ste TV prijenos na programu MAXSport ili niste stigli vidjeti gol? Evo gdje sve možete naći na jednom mjestu

14.07.2022 u 07:58

Bionic
Reading

U petak 15. srpnja utakmicom Dinamo-Lokomotiva (MAXSport) počinje nova, 32. sezona u hrvatskom nogometnom prvenstvu, a po mnogima će biti dosad najuzbudljivija i najneizvjesnija. Ako ste propustili TV prijenos ili niste stigli vidjeti gol, nema problema. Na tportalu u svakom trenutku možete pronaći videosažetke svih utakmica i vidjeti sve golove

Nema sumnje da će nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige ponuditi pravi spektakl, a svi ljubitelji hrvatskog klupskog nogometa moći će na programima MAXSport (MAXtv) uživati u majstorima igrača Dinama, Hajduka, Osijeka, Rijeke i ostalih klubova.

1. KOLO SUPERSPORT HNL-a

(sve utakmice gledajte na programu MAXSport 1)

  • 15. srpnja 2022. 20 sati - Dinamo-Lokomotiva
  • 16. srpnja 2022. 19 sati - Osijek-Gorica
  • 16. srpnja 2022. 21 sat - Šibenik-Rijeka
  • 17. srpnja 2022. 21 sat - Istra 1961-Hajduk
  • 17. srpnja 2022. 19 sati - Varaždin-Slaven Belupo

Prva utakmica koju su ljubitelji nogometa mogli pratiti na programu MAXSport bio je derbi Supersport Superkupa između aktualnog prvaka Dinama i pobjednika kupa Hajduka na Maksimiru, a u regularnom dijelu završen je bez golova. Na koncu je Dinamo slavio 4:1 nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. Ekskluzivno na tportalu možete vidjeti najznačajnije trenutke s utakmice, raspucavanje jedanaesteraca i slavlje igrača Modrih. Videosažetak te utakmice pogledajte OVDJE.

>> Hrvatski nogomet samo na kanalima MAXSport!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na kanalima MAXSport 1 i MAXSport 2 na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

Kao što je već poznato, Hrvatski Telekom tijekom sljedeće četiri sezone ima ekskluzivna prava emitiranja najgledanijeg sportskog sadržaja u Hrvatskoj; SuperSport Hrvatske nogometne lige i SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa.

samo na maxtv-u

Sve o programima MAXSport1

Program MAXSport1 dostupan je već u osnovnom paketu svim korisnicima MAXtv-a, čime želimo dodatno popularizirati i olakšati dostupnost hrvatskog nogometa. Istovremeno, program MAXSport2 bit će dostupan MAXtv-ovim korisnicima sportskih paketa.

Oba sportska kanala bit će dostupna i u ponudama MAXtv satelita i Iskona dok će na EVOtv-u za sada biti dostupan samo kanal MAXSport1.

Prijenosi utakmica odvijat će se na novoosnovanim programima MAXSport, a svi oni koji su zbog obaveza propustili TV prijenos ili pak najbolje golove pojedinog kola mogu to u svakom trenutku vidjeti ekskluzivno na tportalu (#MAXSport). Naravno, uz to na tportalu možete vidjeti videosažetke najboljih trenutaka s utakmica nakon svakog odigranog kola, kao i prve izjave trenera.

Također treba reći da, osim prijenosa uživo, na programima MAXSport svakog ponedjeljka možete pratiti posebnu emisiju u trajanju od 90 minuta posvećenu HNL-u.

  • +37
Supersport Superkup 2022.: Dinamo - Hajduk Izvor: Cropix / Autor: Matija Djanjesic