MILIČEVIĆ I LUŠTICA NA POLJUDU

Hajduk predstavio australska pojačanja

08.06.2011 u 13:19

Bionic
Reading

Australski reprezentativci Ljubo Miličević i Steven Luštica prva su pojačanja Hajduka uoči prozivke kojom otpočinje i nova sezona za bijele

Milo Nižetić u srijedu je predstavio dva igrača koja će pojačati Hajduk u novoj sezoni. Riječ je o dvojici Australaca hrvatskih korijena, Ljubi Miličeviću (30) i Stevenu Luštici (20). Miličević je stoper, potpisao je na dvije godine, a Luštica igra u veznom redu i njegov ugovor potpisan je na četiri godine.

'Valja napomenuti kako su obojica veliki hajdukovci; Miličević je iskusniji, ima iza sebe nastupe i u Ligi prvaka, a Luštica je nešto mlađi i aktualni je reprezentativac U20 koji će igrati za Australiju na Svjetskom prvenstvu u Kolumbiji', rekao je Nižetić.

Ljubo Miličević je, kaže, veliki navijač Hajduka, koji se dugo nudio bilima, no oni nisu imali razumijevanja da obuče njihov dres. Miličević je rođen 13. veljače 1981, na Hajdukov 70. rođendan.

'Svake godine mater ljubi mene za rođendan, a ja ljubim Hajdukov dres', rekao je Miličević i dodao kako cijelu noć nije mogao spavati jer su ga preplavile emocije. Od uzbuđenja je ustao u četiri sata i otišao trčati po Žnjanu.

'Obećavam da ću dati sve od sebe, ja sam takav tip igrača i volio bih jednoga dana osvojiti s Hajdukom naslov prvaka', kazao je Miličević.

Luštica je na Poljudu na probi proveo zadnja dva mjeseca, dobro je upoznao klub i momčad i kaže da mu se ispunio san.

'Ja sam vjerojatno najveći navijač Hajduka iz Australije, uvijek sam sanjao da ću zaigrati za Hajduk i nadam se da će mi se san uskoro ispuniti.'