BEZ MARKA JAKO DUGO

Hajduk potvrdio ružnu vijest: Veliki je to hendikep za Splićane!

07.08.2017 u 17:04

Bionic
Reading

Ozljeda koju je tijekom derbija s Dinamom zadobio Marko Futacs je ozbiljna i mađarski napadač mora na operaciju, što znači i duže izbivanje, potvrdili su iz splitskog kluba...

Podsjetimo, 27-godišnji mađarski napadač bio je prvi strijelac HT Prve lige prošle sezone i definitivno je jedno od najboljih inozemnih pojačanja splitskog kluba posljednjih godina.

  • +27
Hrvatski telekom Prva liga, 4. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

No, nakon derbija s Dinamom Hajduk je ostao bez Futacsa i to čini se na duže vrijeme. Naime, ozlijedio je koljeno, a iz kluba su potvrdili da se radi o ozljedi prednjeg križnog ligementa lijevog koljena koja zahtijeva operativni zahvat i dužu postoperativnu rehabilitaciju.

To ne samo što znači da je Carrillo ostao bez jednog od svojih najboljih igrača za dvoboje s Evertonom, već da na odličnog Mađara neće moći računati vjerojatno niti u kompletnom jesenskom dijelu sezone.

DINAMO-HAJDUK 3:1, 4. kolo 2017/1., (SAŽETAK)

'Sve nas je u klubu rastužio taj događaj, znamo tko je Marko i koliko je puno u prošloj sezoni i na početku ove dao za Hajduk. Sigurno je da će Hajduk to znati cijeniti. Razmišljamo stoga i o tome da mu se ponudi novi ugovor već sada, jer niti u jednom trenutku ne smijemo zaboraviti da je Marko i kao nogometaš i kao čovjek dio nas,' prenosi službena stranica kluba izjavu sportskog direktora Marija Branca.

Veliki je to hendikep za Splićane koji su vrlo dobro otvorili domaću i europsku sezonu, a na portugalskom treneru je sada da pronađe adekvatna rješenja uoči velikih izazova koji njegovu momčad uskoro čekaju...