PRKOS S POLJUDA

Hajduk poslao 17 poklona u HNS te povukao najdrastičniji potez dosad: Zabrana!

25.05.2018 u 15:00

Bionic
Reading

Poslije finala Hrvatskog nogometnog Kupa, u kojem je Dinamo svaldao Hajduk 1:0, 'rat' splitskog kluba sa HNS-om dobio je novu epizodu

U Hajduku nastavljaju svoj sukob s Hrvatskim nogometnim savezom. Prije finala u Vinkovcima odbili su zajednički ručak, a poslije izgubljenog dvoboja, kojem su kumovale i sudačke pogreške, bijes na Poljudu postao je još veći.

Iz Splita su prvo čestitali sucima preko službene Facebook stranice, a sada su iz Hajduka poslali IO HNS-u zanimljive poklone, 'prozirne medalje', replike medalja koje su dodijeljene preksinoć u Vinkovcima osvajačima i finalistima Hrvatskog kupa.

  • +21
Hrvatski kup, finale: Dinamo - Hajduk Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

'Prozirnih' je medalja točno 17, namijenjenih za 17 članova tog tijela HNS-a, a odaslano je i priopćenje koje će na noge dignuti glavne čelnike Saveza.

'HNK Hajduk, do raspisivanja i provedbe demokratskih izbora unutar Hrvatskog nogometnog saveza te rješavanja aktualne situacije unutar sudačke organizacije zabranjuje ulazak u svečanu ložu članovima Izvršnog odbora HNS-a. Iznimke mogu biti tek slučajevi kada neki od članova IO HNS-a budu u nužnim ulogama predviđenim propozicijama, kao službeni predstavnici gostujućeg kluba. Naravno, svi članovi IO slobodni su, kao i ostali gledatelji, kupiti ulaznice za sve ostale sektore, odnosno tribine poljudskog stadiona i uživo gledati najgledaniji hrvatski klub (u upravo završenoj sezoni možemo se pohvaliti da na naše utakmice otpada čak 55 % ukupne gledanosti lige uživo na svim stadionima).'

  • +15
Sukob Torcide i policije na finalu Kupa 2018. Izvor: Cropix / Autor: Emica Elvedji / CROPIX