PSIHOLOŠKI RAT

Hajduk otpisanima zakazao trening u zoru

14.01.2010 u 21:25

Bionic
Reading

Nema tome davno, Marijo Buljat i Darijo Jertec dovedeni su na Poljud kao velika pojačanja, za njih dvojicu Dinamu je isplaćeno 1,1 milijuna eura, a na plaće je (do sada) potrošeno još pola milijuna

Na početku sezone obojica su proglašena tehnološkim viškom i preseljena na tribine. Hajduk je namjeravao raskinuti skupe ugovore, no ni Jertec ni Buljat nisu se imali namjere odreći visokih primanja.

U Hajduku su pokušavali sve, no dvojac je neumoljiv; kažu: 'Izdržat ćemo do kraja.' Tijekom ljetnih vrućina trenirali su u podne u dvorani koja je ključala na 40 stupnjeva, a u Hajduku su im danas pripremili novu torturu: sljedeći trening zakazan im je sutra ujutro za sedam sati s kondicijskim trenerom Dujom Poljakom. Očito je da je uprava bijelih krenula metodom prisile i pokušava na sve načine psihički slomiti dvojac da prihvate po 100.000 eura otpremnine i napuste Poljud.

No poslovica kaže, što te ne uništi, to te ojača, pa će biti zanimljivo vidjeti tko će u ovoj igri pobijediti. Jedno je sigurno, gubi Hajduk, samo je pitanje koliko milijuna i u kojoj valuti.