ipak ne ostaje

Hajduk ostaje bez jednog od najvažnijih igrača; miljenik Torcide odlazi u redove velikana iako je potpisao novi ugovor sa Splićanima

04.06.2020 u 06:18

Bionic
Reading

Hamza Barry odlazi u turski Bešiktaš na kraju ove sezone i to potpuno besplatno

Hamza Barry je potpisao novi ugovor s Hajdukom, točnije samo je produljio ovaj do kraja sezone koja je pomaknuta zbog pandemije koronavirusa i tako na kratko dao nadu navijačima Hajduka da će možda i ostati nakon toga. To se ipak izgleda neće dogoditi.

Turski mediji pišu kako je 25-godišnji Gambijac jako blizi odlaska u Bešiktaš u kojem igra i srebrni hrvatski reprezentativac Domagoj Vida. Barry je od dolaska u Hajduk 2016. godine postao jedna od glavnih karika splitskog sastava, a već krajem 2017. godine je na sebe privukao pažnju inozemnih klubova.

Tada se pisalo o interesu West Hama koji je navodno bio spreman platiti za njega čak 5.5 milijuna eura, ali taj transfer nikada nije realiziran. Možda je ipak bliži bio odlasku u mađarski MOL Videoton ove zime jer taj klub sada vodi bivši trener Hajduka Joan Carillo, a tamo su i Armin Hodžić i Marko Futacs.

Turski mediji sada pišu kako bi Hamza trebao iz Hajduka otići potpuno besplatno i to u spomenuti Bešiktaš. Turci ga vide kao idealnu zamjenu za Kanađanina Atibu Hutchinsona koji nije produljio ugovor s Bešiktašom i vjerojatno se vraća u MLS. U svakom slučaju, Hamza bi Igoru Tudoru mogao pomoći još koje kolo, a onda će se izgleda otisnuti u svijet i ostaviti dosta veliku rupu u Hajduku.

Hajduk u petak u 20:00 na Poljudu čeka Inter Zaprešić (Arenasport 3) u prvoj utakmici HT Prve lige nakon pandemije koronavirusa. Dok čekamo ovaj susret pogledajte neke od najljepših akcija i golova iz prvog dijela sezone.

Nogomet se vraća na MAXtv! Napokon opet možemo uživati u nogometu s domaćih terena uz Arenasport kanale. Sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv, zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.

HT Prvu ligu možete gledati i u dresu omiljenog kluba koji vam poklanja Hrvatski Telekom, a kako do dresa možete pročitati OVDJE.

Najvažnije da se nogomet vraća iako bez gledatelja na stadionima no zato su tu televizijski ekrani. Podsjećamo, sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.