VIJESTI S POLJUDA

Hajduk odbio ponudu Eviana za Subašića

18.08.2011 u 19:09

Bionic
Reading

U Hajduku proteklih dana nije se previše toga događalo. Trener Balakov priprema momčad za nove prvenstvene okršaje, a u sjeni toga stiže vijest kako su čelnici splitske momčadi odbili ponudu iz Francuske za Danijela Subašića

Novi francuski prvoligaš Evian, koji je nakon dva kola osvojio četiri boda, Hajduku je poslao ponudu za Danijela Subašića, ali u Poljudu su samo odmahnuli rukom. Evian je nudio 600 tisuća eura plus postotak od nekog budućeg transfera, a Hajduk je tražio milijun eura.

Odšteta između Hajduka i Subašića dijeli se u omjeru 60:40, pa bi bijeli, da su pristali na ponudu, od prodaje Subašića dobili tek 360 tisuća eura što je premalo za vratara reprezentativnog kalibra. Francuzi su zainteresirani i za Marija Maloču, pogledat će ga u dvoboju protiv Zagreba i onda odlučiti hoće li krenuti u realizaciju transfera ili ne.

A iz Hajduka na posudbu u drugoligaš Dugopolje odlazi mladi reprezentativac Franko Andrijašević. Želi igrati, razgovarao je o tome s Balakovim, kod kojeg nije u prvom planu i koji mu nije mogao obećati više od poneke prigode. Pa su se Hajduk i Dugopolje brzo dogovorili i Andrijašević će ostatak sezone odigrati pod paskom Ante Miše.

Francuzi su zainteresirani i za Marija Maloču kojeg će pratiti u nedjeljnom dvoboju protiv Zagreba.