bolnica na poljudu

Hajduk objavio jako loše vijesti; Nikola Kalinić dugo će pauzirati, a u isto su se vrijeme ozlijedila još dva važna prvotimca

20.09.2022 u 12:20

Bionic
Reading

U Hajduku su se ponadali kako će se za vrijeme reprezentativne pauze neki igrači oporaviti nakon ozljeda, no vijesti koje stižu s Poljuda nisu nimalo dobre. 'Bili' su na najmanje mjesec dana ostali bez tri važna igrača

Nikola Kalinić ozlijedio se već u 13. minuti utakmice protiv Istre 1961, morao je napustiti teren i svima je odmah bilo jasno da je ozljeda ozbiljnije prirode.

Sada je Hajduk objavio kako se radi o rupturi mišića te će Kalinić pauzirati najmanje mjesec dana! Optimistične najave govore kako bi Kale mogao biti spreman za derbi protiv Dinama koji se u 14. kolu SuperSport HNL-a igra 21. listopada na Poljudu.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

No, nesreća nikad ne dolazi sama pa su 'bili' uz Kalinića ostali bez još dva važna igrača - Lukas Grgić i Stefan Simić zbog ozljeda će pauzirati najmanje sljedeća tri tjedna.

  • +13
Hajduk - Istra 1961 (10. kolo SuperSport Hrvatske nogometne lige) Izvor: Cropix / Autor: Josko Ponos

Simić je ozljedu zaradio protiv Rijeke, a Grgić protiv Istre 1961. Procjena je da će obojica sigurno propustiti Jadranski derbi s Rijekom na Rujevici 2. listopada, a vrlo vjerojatno i sraz protiv Varaždina 8. listopada na Poljudu.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by SofaScore