OPREZNI U LATVIJU

Hajduk: Ne smijemo podcijeniti Skonto

26.07.2012 u 08:29

Bionic
Reading

Hajduk je danas oko podne sletio u Rigu, gdje ga sutra navečer u 20.30 po hrvatskom vremenu očekuje uzvratni susret drugog pretkola protiv Skonta. Splićani imaju prednost od 2:0 iz prvoga susreta, no trener Mišo Krstičević ništa nije želio prepustiti slučaju, pa je na put poveo 20 igrača

Trener Hajduka Mišo Krstičević maksimalno je oprezan uoči uzvratnog susreta drugog pretkola Europske lige, u kojem njegov Hajduk brani prednost od 2:0 iz prvog susreta protiv Skonta. Prolaz bi osigurao Hajduku ogled s velikim Interom iz Milana.

Hajduk je danas oko podne sletio u Rigu, gdje ga sutra navečer u 20.30 po hrvatskom vremenu očekuje uzvratni susret drugog pretkola protiv Skonta. Splićani imaju prednost od 2:0 iz prvoga susreta, no trener Mišo Krstičević ništa nije želio prepustiti slučaju, pa je na put poveo 20 igrača.

U zrakoplovu su se našli Goran Blažević, Danijel Stojanović, Antonio Milić, Goran Milović, Avdija Vršajević, Franko Andrijašević, Mirko Oremuš, Ante Vukušić, Josip Radošević, Steven Peter Luštica, Goran Jozinović, Mijo Caktaš, Filip Ozobić, Mario Maloča, Ivan Vuković, Dante Stipica, Anton Maglica, Matej Jonjić, Ivo Valentino Tomaš i Dinko Trebotić.

Uoči puta trener Krstičević požalio se na umor igrača, koji su prošloga vikenda imali iscrpljujući put do Pule, gdje su remizirali s Istrom, no istakao je kako je ovo vrlo važan trenutak za klub te kako vjeruje da će njegovi igrači dati sve od sebe da osiguraju plasman u nastavak natjecanja.

'Očekujem da pokažemo odgovornost i prema klubu i prema navijačima. Svi skupa znamo što prolaz dalje znači za klub u financijskom smislu, a za navijače bi to bila još jedna lijepa predstava. Zato imamo obavezu dati sve od sebe da ih ne razočaramo', kaže Krstičević, koji je kao igrač u dresu Hajduka upamtio i neka gorka europska iskustva.

'Puno puta smo znali u Splitu razbiti protivnika i onda u uzvratu prosuti prednost. To mi iskustvo koje nosim iz igračkih dana nameće obavezu da maksimalno mobiliziram igrače, da maksimalno uđemo u utakmicu i osiguramo prolaz u nastavak natjecanja', pojasnio je trener Hajduka.