HT Prva liga

Hajduk lovi četvrtu pobjedu u nizu; trener 'bijelih' najavio okršaj s Varaždinom, a evo i gdje možete gledati utakmicu na Poljudu

06.03.2021 u 12:00

Bionic
Reading

Hajduk će danas od 17:05 na Poljudu ugostiti Varaždin, a utakmicu možete gledati na Arenasport 3 kanalu (MAXtv) uz izravan tekstualni prijenos na tportalu

Hajduk će od 17:05 (Arenasport 3, MAXtv) ugostiti Varaždin u 24. kolu Hrvatski Telekom Prve lige. Nakon dugo vremena, Splićani su u odličnom raspoloženju nakon dobrog niza od tri pobjede u zadnje tri utakmice. Dva puta su slavili protiv Rijeke na Rujevici, a jednom protiv Zagreba u osmini finala Hrvatskog kupa.

Ono što je još bolje za Hajduk je da u te tri utakmice nisu primili ni gol. Sada se, nakon tri gostovanja, vraćaju na Poljud i kod kuće traže nastavak niza u nadi da će uloviti četvrtu poziciju koja će vjerojatno voditi u Konferencijsku ligu. Uoči susreta s Varaždinom na konferenciji za medije se pojavio trener Paolo Tramezzani.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

'Momčad se oporavlja i neki još uvijek nisu spremni za sutra. Diamantakos još ima problema s mišićem. Što se igre tiče, jako sam zadovoljan s napretkom u fazi obrane, ali to nije jedino što smo popravili. Mislim da je cijela ekipa napredovala u svim fazama', rekao je Tramezzani pa odgovorio na pitanje o sustavu igre:

'Ponovno će o formaciji odlučivati i fizička sprema igrača, a pogotovo kada je u pitanju zadnja linija. Vušković bi trebao biti spreman, ali tu još uvijek ima igrača koji još nisu na sto posto.'

Talijanski stručnjak najavio je susret s Varaždinom koji je i bolji od sedmog mjesta na kojem je sada.

'Prošlo je već dva i pol mjeseca od zadnje utakmice s njima. Odlična su ekipa, dobro su tehnički potkovani i opasni u tranziciji. Ne smijemo ih podcijeniti. Moramo dati sve najbolje od sebe da bi došli do pobjede', kaže Tramezzani koji se osvrnuo i na činjenicu da Hajduk u zadnjih 10 domaćih utakmica ima tek 11 bodova:

'Imamo problema na domaćem terenu. Kod kuće nemamo mirnoću ni stabilnost koju imamo na gostovanjima i to moramo popraviti. Neću davati neka velika obećanja. Igrat ćemo i pokazati najbolje od sebe, a vidjet ćemo kakav će na kraju biti rezultat. Ne želim izlaziti s velikim najavama.'

Za kraj je Tramezzani dao odgovor i na pitanje hoće li koristiti koga od mlađih igrača.

'Ne želim ništa forsirati. Želim im dati vremena da na treninzima vidimo kako će se mladi igrači razvijati. Sukladno tome će dobivati i šansu na prvoligaškim utakmicama. Ništa neću govoriti unaprijed. Sve ćemo vidjeti', zaključio je trener Hajduka.

Pogledajte još jednom najbolje golove 23. kola HT Prve lige.

Top 5 golova 23. kola HT Prve lige Izvor: Wochit / Autor: tportal / Arenasport

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.