žELE GA U BEČU

Hajduk je toliko moćan da je miljenik Torcide završio na klupi, sve je nanjušio Rapid

02.08.2023 u 11:53

Bionic
Reading

Lukas Grgić, 27-godišnji veznjak splitskog Hajduka, iako je pod ugovor s Bijelima do 2026. godine, mogao bi lako karijeru nastaviti u bečkom Rapidu

Kurier navodi kako Lukas Grgić ima iskustvo igranja austrijske Bundeslige u kojoj je igrao za LASK i WSG Tirol i upisao 47 nastupa.

'Dugoprugaš koji pobjeđuje u brojnim duelima i jak u presingu postao je miljenik navijača u tradicionalnom hrvatskom klubu. S Hajdukom je dva puta osvojio kup, ali je na kraju prošle sezone izgubio mjesto u prvoj momčadi. Zbog toga bi i Hajduk bio spreman razgovarati o prodaji', pišu Austrijanci te dodaju kako je Rapid i ranije pokazivao interes za Grgića.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Bilo je to u siječnju 2022, prije Grgićevog prelaska iz LASK-a u Hajduk.'

Lukas Grgić je miljenik Torcide, njegov borbeni gard je ono što svaki navijač cijeni, no činjenica je da su mladi Rokas Pukštas, Filip Krovinović i iskusni Belgijanac Vadis Odjidja-Ofoe Hajduku donijeli više kreacije i mirnoće na sredini terena.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Grgić je zbog toga preselio na klupu, a silno želi igrati. Interes Rapida je nešto što bi moglo zadovoljiti sve tri strane.

Standings provided by Sofascore
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.