uznemirujući video

Marcelo slomio nogu igraču pa zaplakao; nakon šoka objasnio je kako se to dogodilo

02.08.2023 u 10:45

Bionic
Reading

Legendarni Brazilac Marcelo pred kraj duge i uspješne karijere doživio je šok jer je nehotice teško ozlijedio protivničkog igrača

Video brutalnog loma noge brzo se proširio društvenim mrežama, a vrlo dobro se može vidjeti i lice šokiranog Marcela koji je u borbi za loptu nehotice nagazio protivničkog igrača kojem je noga pukla. Suze nije mogao zaustaviti...

Taj start većinu ljubitelja nogometa u Hrvatskoj podsjetio je na onaj Taylora na Eduardu da Silvi kad je Brazilac s hrvatskom putovnicom igrao za engleski Arsenal.

Veteran Marcelo, bivši legendarni igrač Real Madrida u kojem je igrao 15 sezona, pred kraj karijere odlučio se vratiti u svoj Brazil i zaigrati za Fluminense. I sve je bilo lijepo i krasno do tog kobnog starta, na utakmici Cope Libertadoresa protiv Argentinos Juniorsa koji nikada neće moći izbaciti iz glave. Suze nije mogao zaustaviti kad je shvatio što se dogodilo...

Snimku uznemirujućeg sadržaja možete vidjeti na Twitteru, ali preporuka je da bolje to preskočite.

Lom noge 29-godišnjeg Luciana Sancheza iz Argentinos Juniorsa čini se toliko težak i jasno je kako Argentinca čeka nekoliko operacija i dug u mukotrpan oporavak.

U odnosu na start Taylora na Eduardu, kad je Brazilcu pukla noga i nikada se više nije vratio u pravoj formi, ovaj star čini se brutalnijim. A dogodio se daleko od gola. Namjera nije postojala, ali dogodilo se.

  • +3
Argentinos Juniors - Fluminense, Marcelo prekršaj, lom noge Izvor: EPA / Autor: Luciano Gonzalez

Odmah nakon utakmice šokirani Marcelo, kijem se ovako nešto nikada nije dogodilo, na svom Instagramu profilu jedva je našao snage i iz srca je napisao:

'Danas sam doživio najteži trenutak na terenu. Slučajno sam ozlijedio kolegu nogometaša. Luciano Sanchez, želim ti najbolji mogući oporavak i svu snagu na svijetu', napisao je slomljeni Marcelo koji je nedavno proslavio 35. rođendan.

Nešto kasnije argentinski klub objavio je kako je Luciano Sanchez doživio kompletnu dislokaciju lijevog koljena,a to su pokazali prvi liječnički pregledi. Ubrzo je Sanchez završio na operaciju, a prve prognoze liječnika govore kako će misle da oporavak trajati oko godine dana.