RAZUMIJE IH, ALI...

Guardiola 'topnicima': Ohladite, bili smo bolji

09.03.2011 u 17:35

Bionic
Reading

Još se u Londonu nisu stišale strasti oko isključujućeg crvenog kartona Robinu van Persieju na Nou Campu, a trener Barcelone Pep Guardiola dao je svoj konačni sud o prolazu svoje momčadi

Da je Bendtner na isteku dvoboja bolje ukrotio dodavanje Arshavina i zabio za 3:2 o isključenju Nizozemca ne bi se pričalo, ali s obzirom da je Arsenal ispao iz Lige prvaka, Londončani ne mogu biti mirni.

'Mogu iz razumjeti, nije lako igrati 10 protiv 11. Razumijem i da situacija nije bila posve čista, ali ja ću kao trener ostati na analizi igre svoje momčadi', pomirljivo je krenuo trofejni trener i počeo sipati bisere pred svoje igrače.

'Bili smo savršeni. Arsenal je odlična momčad, ali nismo im dozvolili više od tri, četiri dodavanja u kontinuitetu i iz odlične obrane smo stvorili gomilu prilika. Prezadovoljan sam izdanjem svog sastava i sasvim zasluženo smo među najboljih osam. Kada pogledate obje utakmice, bili smo bolji od Arsenala', jasan je Pep.

Van Persie i društvo to ne mogu gledati na taj način. Nizozemac je sučevu odluku nazvao smiješnom, a zbog komentara na suđenje rigidna Uefa će propisati i kazne za trenera Wengera i veznjaka Nasrija.