ne poštuje uspjehe reala

Guardiola ponovo provocira: Ovo mu u Madridu nikad neće oprostiti...

08.02.2019 u 16:17

Bionic
Reading

Pep Guardiola još jednom je ponovio da ne smatra Real Madrid najboljim klubom proteklog nogometnog desetljeća, bez obzira na četiri osvojene Lige prvaka...

Bivši trener Barcelone i ponosni Katalonac čini se da nikako ne može podnijeti Real, o čemu svjedoči i to da je u nekoliko navrata naglasio da nikad ni u kojem slučaju ne bi trenirao madridski klub.

  • +12
Pep Guardiola, nogometni trener Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nedavno je u Madridu podigao prašinu kada je izjavio da su Barcelona, Bayern i Juventus najbolje momčadi proteklog desetljeća, izostavivši Real. Brzo mu je stigao odgovor Santiaga Solarija.

'Mislim da je to bio namjerni propust. Real je najbolji klub u povijesti, uključujući posljednje desetljeće,' odbrusio je aktualni strateg 'kraljevskog' kluba.

No, Guardiola ne odustaje od svoje teorije i nastavlja provocirati ovog petka.

'Kad gledate osvojene lige i kupove, Real nije najbolja momčad desetljeća. Bayern, Juventus i Barcelona su ih osvajali šest ili sedam puta. Real samo dva. Siguran sam da je Solari sada shvatio moj odgovor,' izjavio je Pep uoči derbija svog Manchester Cityja i Chelseaja.

Nema sumnje, ovakve provokacije mu u Madridu nikad neće oprostiti i bit će pamćen kao jedan od najvećih Realovih nogometnih neprijatelja, ne samo zbog silne dominacije nogometom dok je bio na čelu Barcelone...