NFL LIGA

Grozan nesportski potez nesuđenog vlasnika Hajduka!

29.12.2014 u 14:28

Bionic
Reading

Prije više od godinu dana, američki su investitori, predvođeni poslovnjakom Gloverom te igračem američkog nogometa Ndamukongom Suhom pokušali kupiti Hajduk, na kraj bezuspješno. A u posljednjem je kolu regularne sezone NFL Suh pokazao koliko je prljav igrač

Poznatom po povremenim prljavštinama i nesportskim potezima, u posljednjem kolu regularnog dijela NFL-a igrač Detroit Lionsa i nesuđeni vlasnika Hajduka Ndamukong Suh još je jednom napravio na terenu potez zbog kojeg će mu zamjeriti možda i najzagriženiji navijači u Detroitu.

Naime, kada je akcija već bila gotova, vidno je namjerno, i s punom težinom (koja je sve samo ne mala) nagazio na već ozlijeđenu nogu protivničkog QB-a Aarona Rodgersa, igrača koji je ove sezone favorit za naslov najkorisnijeg igrača.


Dvoboj je okončan pobjedom Green Baya 30:20, pa je tako franšiza iz Winsconsina osvojila diviziju NFC North, dok će Detroit također igrati u doigravanju, kao druga najbolja momčad koja nije osvojila diviziju.

Sudeći po prošlim odlukama lige, Suha očekuje teška financijska kazna, te vrlo vjerojatno najmanje jedna utakmica suspenzije.