KAOS NA MARAKANI

Grobari razvalili Zvezdine klupske prostorije

04.12.2010 u 17:04

Bionic
Reading

Prema prvim izvješćima srbijanskih medija, navijači Partizana stigli su na Marakanu s namjerom da istuku Vladana Lukića, predsjednika Crvene zvezde, no zadovoljili su se kršem i lomom Zvezdinih klupskih prostorija

Više od 150 huligana koji se predstavljaju kao navijači Partizana u subotu oko 14 sati došlo je na Marakanu i napravilo krš i lom u klupskim prostorijama Crvene zvezde. Prema neslužbenim informacijama, grobari su u rušilački pohod stigli sa željom da se obračunaju s Vladanom Lukićem, predsjednikom 'crveno-bijelih', no budući da ga nisu pronašli, kamenjem su porazbijali stakla i napali Zvezdine službenice.

Beogradski B92 javlja da su huligani stigli naoružani lancima, letvama i sličnim priručnim sredstvima, pa čak i sjekirama, te da nije bilo policije koja bi ih zaustavila. Do dolaska žandarmerije poludjele huligane prvo je zaustavilo Zvezdino osiguranje, a s njima je u jednom trenutku u obrani Marakane bio i traženi Lukić. Na kraju je stigla i policija i stanje se odmah smirilo.