NIJE SRETAN

Griezmanna povrijedila video tehnologija: Gubimo dio onog što je nogomet!

30.03.2017 u 14:36

Bionic
Reading

Antoine Griezmann smatra da se uvođenjem video tehnologije gubi dio nogometne draži i nije sretan što mu je poništen pogodak već nakon što ga je proslavio...

Podsjetimo, na prijateljskoj utakmici Francuske i Španjolske u čak dva navrata video pomoć sucima utjecala je na krajnji rezultat. Prvo je naknadno poništen pogodak Antoinea Griezmanna, da bi kasnije bio naknadno priznat gol Deulofeua koji je u prvi trenutak poništen zbog zaleđa.

Reakcije su na utjecaj video tehnologije uglavnom pozitivne, ali u Francuskoj baš i nisu oduševljeni jer su sve odluke išle protiv njihove reprezentacije.

'Francuskim navijačima se neće sviđati sustav, a španjolskima hoće, no ako pomaže sucima, to je onda bolje. Međutim, najgora je stvar što moraš čekati. Proslavio sam gol koji se kasnije nije računao. To je šteta, jer gubimo dio nogometne draži, no tako je, kako je,' izjavio je Antoine Griezmann nakon susreta.

'Sudac nam je u svlačionici rekao da bi se to moglo dogoditi i bili smo spremni. Teško je to, ali to je sada nogomet i moramo se naviknuti,' dodao je njegov suigrač iz Atletica i reprezentacije Kevin Gameiro.