NAJBOLJA KUPOVINA IKAD

Kakav Ronaldo, u Madridu se klanjaju igraču bez kojeg Real ne može!

30.03.2017 u 10:23

Bionic
Reading

Sergio Ramos napunio je ovog četvrtka 31 godinu, a ovaj je rođendan dočekao u životnoj formi, s čak 11 postignutih pogodaka u sezoni od kojih je većina bila presudna. Nema sumnje, riječ je o ključnom igraču Reala pa ne čudi što putem društvenih mreža dobiva gomilu čestitki, a španjolski mediji mu odaju počast...

'U životu su tri stvari sigurne: porez, smrt i to da će Sergio Ramos zabiti u sudačkoj nadoknadi,' jedna je od šala na Twitteru povodom rođendana španjolskog nogometnog velikana koji pokazuje da branič itekako može igrati ključnu ulogu u napadu jedne momčadi.

Ramos se zaista pretvorio u najvažnijeg igrača Reala i potpuno je zasjenio skupocjene zvijezde poput Cristiana Ronalda i Garetha Balea. Već godinama taj čovjek zabija ključne golove i spašava Real u važnim utakmicama, uključujući i posljednja dva finala Lige prvaka, no ove sezone još je i bolji.

Sergio je u svim natjecanjima ove sezone zabio čak 11 golova, od toga većinu presudnih, u završnicama utakmica i sudačkoj nadoknadi. Pri prekidima i kornerima jednostavno je nezadrživ i ako Real ponovo osvoji Ligu prvaka ove sezone, definitivno zaslužuje titulu najboljeg nogometaša svijeta, jer ovo što on radi je zaista spektakularno.

Real ga je 2005. godine platio tada velikih 27 milijuna eura Sevilli, ali u 12 godina koliko je u Madridu višestruko je vratio taj novac. S 31 godinom još uvijek nije niti blizu kraja karijere, a već ima dvije osvojene Lige prvaka i tri Primere s Realom te dva Eura sa španjolskom reprezentacijom i jedno osvojeno Svjetsko prvenstvo. Nevjerojatna karijera nevjerojatnog igrača...

Sergio Ramos Autor: YouTube