'modra svlačionica'

Euforija trese Dinamove nogometaše; evo što kažu o utakmici, ali i ždrijebu u petak

21.02.2019 u 22:22

Bionic
Reading

Dinamo je s 3:0 večeras dobio češku Viktoriju i izborio osminu finala Europske lige. Nogometaši hrvatskog prvaka rekli su kako im je bio užitak igrati i kako su spremi za bilo kojeg protivnika

'Presretni smo. Odigrali smo mušku utakmicu, svatko od nas išao je 120% i vjerujem da je ova momčad ovo zaslužili', rekao je Bruno Petković za Sport Klub pa se osvrnuo na akciju za prvi gol plavih.

Sve utakmice UEFA Europske lige, uključujući sve utakmice Dinama, ekskluzivno možete u HD kvaliteti gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE

'Vidio sam samo Olma, srećom on je vidio i Oršića te mu pustio loptu. Imamo momčad punu kvalitetnih igrača koji imaju viziju u igru. Stvarno je užitak igrati', kaže Petković.

Riječ je dobio i strijelac drugog gola Emir Dilaver.

'Mi smo ovo zaslužili radom. Govorili su da smo mali u obrani, ja znam da sam nizak za stopera, ali ovaj njihov u napadu danas nije dobio lopte. Ovo je san. Gol mi nije toliko bitan, ne zabijam puno, ali posvećujem ga ženi i djeci', rekao je Dilaver.

  • +31
Europska liga, uzvratna utakmica, Dinamo Zagreb - Viktoria Plzen Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

'Od početka smo bili bolji, stvarali smo šanse i rano smo zabili gol, nakon čega nam je bilo lakše. Nije moglo bolje, živim svoj san i zadovoljan sam sa svime. Nešto mrvicu nam je činilo nervoze njegovo isključenje, ali nismo znali što se uopće događa. Nije mi bitno koga ćemo izvući, tko god bude, mi smo spremni na sve', rekao je Oršić.

Ždrijeb osmine finala je u petak u 13 sati.