NEVJEROJATAN TRENUTAK

Kakve scene u studiju; pogledajte što su igrači Dinama napravili svojem treneru; Igor Štimac 'pobjegao'

21.02.2019 u 21:50

Bionic
Reading

Poslije utakmice ludo je bilo u improviziranom studiju Arenasporta, jer su igrači Dinama prekinuli svojeg trenera Nenada Bjelicu

Dinamovi nogometaši dobili su zaslužene ovacije s maksimirskih tribina, a zatim su pronašli 'žrtvu'. Netko je primijetio da nema trenera, da Nenad Bjelica razgovara u studiju s voditeljicom te gostima emisije Igorom Štimcem i Tomislavom Rukavinom.

Zatim su se svi zajedno prema tamo sjurili u sprintu. Bjelica je vidio što se sprema, ali je bio nemoćan, njegovi 'vojnici' polijevali su ga bocama vode, mokri su završili i ostali suidonici emisije, a Štimac je s osmjehom na licu 'pobjegao' u stranu gdje je već stajao Rukavina.

Sve utakmice UEFA Europske lige, uključujući sve utakmice Dinama, ekskluzivno možete u HD kvaliteti gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE

Na kraju su igrači primili Bjelicu te ga počeli bacati u zrak, Bjelica je bio mokar do gole kože, a sve to možete pogledati u videu ispod ovog teksta u kojem možete vidjeti i djelić slavlja iz svlačionice.

  • +31
Europska liga, uzvratna utakmica, Dinamo Zagreb - Viktoria Plzen Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL