sad je i službeno

Gotovo je! PSG objavio ono što su svi s nestrpljenjem čekali: Leo Messi i službeno je novi igrač momčadi s Parka prinčeva

10.08.2021 u 16:08

Bionic
Reading

Leo Messi danas je stigao u Pariz, a točno u 16 sati PSG je objavio kako je Argentinac potpisao ugovor. Službeno predstavljanje je sutra (srijeda, 11. kolovoza) u 11 sati...

Leo Messi je u pratnji obitelji privatnim avionom stigao u Pariz, a čim je sletio PSG je na svojoj službenoj stranici objavio da je potpisao!

Argentinac će u Parizu odraditi ugovor na dvije godine, a godišnje će zarađivati najmanje 35 milijuna eura plus bonusi.

Messi je Barcelonu napustio nakon čak 21 godine i 34 osvojena trofeja jer ga klub nije mogao registrirati zbog financijskih problema.

Nekoliko tisuća navijača PSG-a dočekalo je Lea Messija već na aerodromu Le Bourget u Parizu, a službeno predstavljanje trebalo bi biti večeras ili sutra na Eiffelovom tornju. Naime, Messi prvo mora proći liječničke preglede.

  • +5
Leo Messi, doček u Parizu, 10.8.2021. Izvor: Profimedia / Autor: Josep LAGO / AFP / Profimedia

Messi je odmah poslao jasnu poruku navijačima PSG-a, stigao je u majici s natpisom 'Ovo je Pariz' te im mahnuo s prozora aerodromske zgrade. Oni najvatreniji pokušali su probiti policijski kordon kako bi se približili svom novom idolu, ali za sada brojne snage reda i mira nekako drže situaciju pod kontrolom.

PSG je objavio kako će predstavljanje Lea Messija kao novoga igrača njegova kluba biti održano na konferenciji za medije na Parku prinčeva u srijedu (11. kolovoza) s početkom u 11 sati.