UVAŽENI GOSTI NA INDOORSU

Goran Ivanišević provodi CNN kroz Zagreb

08.02.2013 u 18:33

Bionic
Reading

Zagreb će ovoga vikenda posjetiti ekipa kultne CNN-ove teniske emisije 'Open court' koja će napraviti veliku reportažu o Zagrebu i njegovu ATP turniru

Direktor zagrebačkog Indoorsa otkrio je kako u Dom sportova tijekom petka dolazi ekipa najgledanije američke televizije i zagrebački turnir će dobiti pola sata u udarnom terminu pred publikom u SAD-u.

Američki gosti će snimiti sve na terenu i oko njega, no posjetit će i najvažnije zagrebačke lokacije kroz koje će ih provesti živući simbol hrvatskog tenisa - Goran Ivanišević. Splićanin će u svoje poznavanje metropole, nema sumnje, ubaciti i dio svog humora i teško je zapravo zamisliti bolju promociju Zagreba na američkom tržištu.

Dodajmo kako je od prvog dana Goran Ivanišević aktivno uključen u organizaciju turnira, a ove godine priključio se i Ivan Ljubičić, trostruki finalist i osvajač jedinog dvoranskog turnira u regiji - PBZ ZAGREB INDOORS. Gotovo na svim kontinentima, program CNN-a dostupan je diljem svijeta u nešto više od 250 milijuna kućanstava.

Direktor Branimir Horvat se pohvalio i kako slika s ovogodišnjeg Indoorsa odlazi u više od 160 zemalja diljem svijeta i kako ta brojka raste.