još nije gotovo

Golman Villarreala već razmišlja o uzvratnoj utakmici s Dinamom; njegove izjave najbolje opisuju raspoloženje u redovima španjolske momčadi: Ne možemo se opustiti...

09.04.2021 u 20:22

Bionic
Reading

Villarrealov golman Gero Rulli, koji je u četvrtak sačuvao netaknutu mrežu u gostujućem slavlju 1:0 protiv zagrebačkog Dinama, za španjolske je medije ustvrdio kako je to bila velika pobjeda, ali i napomenuo da se 'žuta podmornica' ne smije opustiti u uzvratu četvrtfinala Europske lige koji je na rasporedu za tjedan dana (15. travnja, 21 sat) na El Madrigalu

'Više ti nitko ništa ne poklanja, pa smo jako dobro znali što trebamo napraviti u Zagrebu. Od prve minute smo tražili pobjedu i jako ozbiljno odigrali utakmicu', izjavio je Villarrealov golman Gero Rulli (28) za španjolske medije.

'Dinamu smo malo toga prepuštali, a generirali puno toga pa je možda krajnji rezultat manji nego je trebao biti. U svakom slučaju ostvarili smo veliku pobjedu uz odličan dojam', rekao je Rulli kojeg trener Unai Emery koristi u europskim utakmicama, dok u španjolskom prvenstvu prednost ima Sergio Asenjo.

Villarreal je trenutno sedmoplasirana momčad španjolskog prvenstva, a u subotu će od 14 sati igrati domaću utakmicu s Osasunom koja zauzima 14. mjesto na tablici, a potom će već četvrtak 15. travnja na svom El Madrigalu ugostiti Dinamo.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +34
Dinamo - Villarreal, četvrtfinale Europske lige, 2020/21. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

'Sad već razmišljamo o nedjeljnoj utakmici, ali imajući na umu da idući tjedan igramo uzvratni susret s Dinamom. Rezultat iz prve utakmice je dobar, no nije i konačan. Ne možemo se opustiti', zaključio je argentinski golman Rulli koji je prošlo ljeto stigao iz Real Sociedada u Villarreal. Do sada je nastupio na tek 14 utakmica, niti jednom nije branio u prvenstvu, ali je sakupio devet u Europskoj ligi te pet u Kupu kralja.