SPOMENUO JOŠ DVA IMENA

Gobac potvrdio: Ivano Balić vraća se u hrvatski rukomet!

02.01.2015 u 12:23

Bionic
Reading

Izvršni dopredsjednik hrvatskog rukometnog saveza Zoran Gobac potvrdio je povratak rukometnog reprezentativca Ivana Balića, koji trenutačno igra za njemački HSG Wetzla, hrvatskom rukometu

Ivano Balić, koji će u travnju proslaviti 36. rođendan,nakon završetka rukometne karijere nastavit će rad u rukometu kao koordinator muških rukometnih selekcija u HRS-u. Također, mjesta u HRS-u čekaju na Petra Metličića i Igora Vorija.

'Ivano će obavljati funkciju kordinatora, imat će pod sobom nadzor struke u svim selekcijama i suradnju s izbornicima, počevši od Goluže. S njima će se dogovarati o svemu, s nekim novim idejama će dobro doći. Svima nam je drago što se Ivano nakon karijere vraća rukometu', rekao je Gobac i najavio kadroviranje saveza s Vorijem i Metličićem.

'Igor djelomično kao funkcioner jer ne želi biti trener, a Metličić kao trener. Pero je već ranije imao ponudu, ali se nije osjećao spremno pa je počeo s radom u nižim kategorijama. To su igrači koji su nam najbliži po svemu što su postigli kroz svoju sportsku karijeru. Zaslužili su tretman koji ćemo im omogućiti', najavio je Gobac.

Zaista lijepe vijesti uoči Svjetskog prvenstva u Kataru koje počinje 15. siječnja.