#DOBREPRIČE

Gesta Luke Modrića koja je mnoge natjerala na suze; evo kako je čestitao rođendan bolesnom dječaku i što mu je obećao

21.05.2020 u 10:43

Bionic
Reading

Hrvatski kapetan i veznjak Real Madrida Luka Modrić u mladosti je prošao težak put da se preko ratnog vihora, koji ga je istjerao iz kuće, probije među najbolje nogometaše svijeta. Usprkos svemu puno puta je pokazao koliko veliko srce ima…

Dok se u Španjolskoj život polako vraća u normalu i nogometni treninzi postaju sve intenzivniji i konkretniji 34-godišnji Luka Modrić odlučio se priključiti humanitarnoj kampanji 'Nisi sam' u organizaciji španjolske fondacije Juegaterapia te je rođendanskom čestitkom jako razveselio jednog teško bolesnog dječaka, inače velikog navijača Reala, koji se nalazi u bolnici.

Putem video linka Modrić je dječaku Raulu poslao poruke podrške uz obećanje kako će ga posjetiti u bolnici čim bude okončana kriza zbog koronavirusa, a svi koji su vidjeli reakciju dječaka – koji je bio na rubu suza od sreće - teško su mogli zadržati suze.

'Tvoj rođendan bio je jučer, ali nikada nije kasno za iskrene čestitke i dobre želje. Zato ti želim sretan rođendan! Želim ti brz oporavak i sve najbolje', kazao je Modrić u video poruci dodavši:

'Nadam se kako ćemo se brzo upoznati, da ćemo razgovarati o nogometu i svemu ostalom. Šaljem ti veliki zagrljaj, pazi na sebe i uskoro se vidimo.'

Dječak Raul gledajući video poruku na mobitelu nije mogao zadržati suze i to iznenađenje uljepšalo mu je dan u bolnici.