ostaje u realu ili ne?

Gareth Bale u utorak izazvao skandal, a sada se po pitanju transfera javio i njegov menadžer

01.11.2019 u 18:37

Bionic
Reading

Velški nogometni reprezentativac Gareth Bale, koji već sedmu sezonu nosi dres madridskog Reala, u utorak je opet izazvao skandal, otišavši sa Santiago Bernabeua desetak minuta prije kraja utakmice protiv Leganesa

Već neko vrijeme piše se kako je Gareth Bale nezadovoljan u madridskom Realu te mu se u svakom prijelaznom roku traži novi klub.

Tako je bilo i ljetos, no Velšanin koji je u ljeto 2013. preselio iz Tottenhama na Santiago Bernabeu, othrvao se svim ponudama i ostao u Madridu.

No, ovog utorka nije bio u Zidaneovom kadru za utakmicu protiv Leganesa, a potom je i u 80. minuti otišao sa stadiona, što su mnogi iskoristili na napise kako Bale već polako pakira kofere i kako će u zimskom prijelaznom roku otići iz 'kraljevskog kluba'.

'Marca', inače jako bliska Realu, čak je pisala i da se zna novi klub, odnosno da Bale seli u Shanghai Shenhuu, što je izazvalo i reakciju menadžera velškog nogometaša Jonathana Barnetta.

'Gareth je sretan što igra u Real Madridu. Kina? Ne vjerujte svemu što čujete', riječi su Barnetta, a slično je rekao i trener Zinedine Zidane, dodajući kako s Baleom ima vrlo dobar odnos i da mu je drago što je ostao na Santiago Bernabeu.

Bale inače s Realom ima ugovor do 2022. godine.

  • +4
Real Madrid - Leganes, 11. kolo Primere, 2019/20. Izvor: EPA / Autor: JUANJO MARTIN