MOMČAD EURA

Francuzima i Griezmannu tek mala utjeha za poraz u finalu

11.07.2016 u 18:32

Bionic
Reading

Dan nakon završetka EURA u Francuskoj, Europski nogometni savez (UEFA) objavio je kako je za najboljeg igrača natjecanja izabran francuski napadač Antoine Griezmann, koji je sa šest postignutih pogodaka bio i najbolji strijelac prvenstva.

Griezmann je sa šest golova i dvije asistencije vodio Francusku do finala u kojemu je nakon produžetka domaća reprezentacija izgubila sa 0:1 od Portugala.

UEFA je objavila je idealnu 11-oricu EURA, a u njoj se nalaze samo igrači reprezentacija koje su stigle barem do polufinala.

U idealnoj postavi tako su četiri Portugalca, Cristiano Ronaldo, Pepe, Raphael Guerreiro i vratar Rui Patricio, tri Nijemca, Joshua Kimmich, Jerome Boateng i Toni Kroos, te po dva Francuza, Antoine Griezmann i Dimitri Payet i Velašnina, Gareth Bale i Aaron Ramsey.

IDEALNA POSTAVA EURA:

Rui Patricio (Portugal) - Joshua Kimmich (Njemačka), Jerome Boateng (Njemačka), Pepe (Portugal), Raphael Guerreiro (Portugal) - Toni Kroos (Njemačka), Joe Allen (Wales); Antoine Griezmann (Francuska), Aaron Ramsey (Wales), Dmitri Payet (Francuska) - Cristiano Ronaldo (Portugal)