velika tuga

Francuska u šoku; iznenada je preminuo bivši golman PSG-a, uzrok smrti još nije poznat...

06.05.2021 u 22:37

Bionic
Reading

Francuska nogometna javnost u šoku je nakon što je objavljeno da je u 49. godini preminuo nekadašnji golman PSG-a Christophe Revault

Christophe Revault (49) je cijelu igračku karijeru proveo u Francuskoj gdje je branio za nekoliko klubova uključujući i PSG.

Francuska nogometna javnost u šoku je nakon što je objavljeno kako je Revault danas pronađen mrtav u svom domu. Uzrok smrti još uvijek nije poznat, a iz policije nisu željeli komentirati...

Revault je pronađen u svom domu u Le Havreu, ali još uvijek nije poznato tko je pronašao njegovo tijelo, te što se zapravo dogodilo.

Revault je ponikao u dresu Le Havrea gdje je zaista bio legenda kluba. Za Le Havre je debitirao 1992. godine, a pet godina kasnije prodan je PSG-u za dva milijuna eura. U Parizu je proveo dvije sezone, a potom je potpisao za Rennes iz kojeg je na ljeto 2000. godine prešao u Toulouse gdje je branio sljedećih šest sezona.

U ljeto 2007. godine vratio se u svoj Le Havre, branio je još tri sezone, te je 2010. godine otišao u igračku mirovinu.

Nakon što je završio karijeru ostao je raditi u Le Havreu kao jedan od trenera, a obavljao je i funkciju sportskog direktora.