ZVIJEZDA RAZOČARALA

Francuska ne može vjerovati: Zašto je odbio igrati za reprezentaciju na SP-u!?

24.05.2018 u 17:45

Bionic
Reading

Adrien Rabiot glavna je tema ovog tjedna u Francuskoj nakon što se otkrilo da se nije našao na popisu Didiera Deschampsa zato što je odbio igrati za reprezentaciju na SP-u u Rusiji...

Mnogi su ostali iznenađeni kada se odlični 23-godišnji veznjak nije našao na Deschampsovom popisu putnika u Rusiju, ali još veći šok doživjela je francuska javnost kad je otkriven razlog tome.

  • +4
Prijateljska utakmica, Francuska - Rusija, 2018. Izvor: Profimedia / Autor: N. N. / Profimedia

Naime, Rabiot nije prekrižen od strane izbornika, već je odbio igrati za svoju izabranu vrstu, nezainteresiran za nastup na Svjetskom prvenstvu. Nagađa se da je to napravio zato što ne bi bio u prvom planu uz Pogbu, Matuidija, Kantea i ostale vrhunske veznjake koje reprezentacija ima na raspolaganju.

'Nitko od igrača ne može vjerovati. Ne žele ga kriviti, jer je draga osoba, ali ne razumiju njegovu odluku,' izjavio je za RMC Guy Stephan, jedan od Deschampsovih pomoćnika.

Veznjak PSG-a koji je zabio pogodak Realu na Bernabeuu u veljači mogao bi otići korak dalje i napustiti Pariz. Naime, navodno traju intenzivni pregovori s Juventusom o prelasku u redove talijanskog prvaka. Očito se zasitio Francuske i želi otići što dalje...