PROBUDIO USPOMENE

Golčina Modrića raspametila Španjolce uoči velikog finala Lige prvaka!

24.05.2018 u 17:19

Bionic
Reading

Španjolski dnevnik Marca oduševljen je golom Luke Modrića nakon asistencije Zinedinea Zidanea na treningu Reala koji je podsjetio tamošnju javnost na volej McManamana u finalu Lige prvaka 2000. godine...

'Evo kako bi izgledalo da Zidane i Modrić zajedno igraju na terenu!', naslov je najuglednijeg španjolskog medija uz snimku pogotka našeg Luke s treninga Reala.

  • +13
Luka Modrić - zvijezda Real Madrida i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Volej kojeg je 32-godišnji hrvatski veznjak pretvorio u pogodak nakon dodavanja Zidanea vjerojatno ne bi izazvao takvo oduševljenje u Španjolskoj da se nije dogodio par dana prije finala Lige prvaka, u subotu u Kijevu protiv Liverpoola.

Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

Španjolsku je taj pogodak podsjetio na jedan od ljepših trenutaka u povijesti Reala, pogodak Stevea McManamana u finalu Lige prvaka 2000. godine protiv Valencije.

Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

Tada je s engleskim veznjakom madridski klub osvojio svoju osmu titulu prvaka Europe u povijesti, a sada ganja već 13. titulu. Posljednje tri ostvarene su uz Modrića kao dirigenta orkestra, a ako Luka izvede nešto slično u subotu kao na ovom treningu, to će biti šlag na tortu njegovih dosadašnjih besprijekornih izdanja u finalima Lige prvaka u kojima još uvijek ne zna za poraz...