oduševio ćiru

'Rebić će biti pravi teror na Svjetskom prvenstvu u Rusiji!'

24.05.2018 u 17:06

Bionic
Reading

Ćiro Blažević tijekom serijala 'Utakmica života' ustvrdio je kako Hrvatska ima dobrog izbornika na SP-u u Rusiji, a Antu Rebića po njegovom mišljenju bit će jako teško zaustaviti...

Bliži se početak velike nogometne smotre, a hrvatska javnost ne može dočekati prvu utakmicu naše reprezentacije protiv Nigerije 16. lipnja u Kalinjingradu, nakon čega slijede obračuni s Argentinom i Islandom u skupini D.

  • +12
Peru - Hrvatska, prijateljska utakmica Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zlatko Dalić objavio je popis na kojem su se našle sve najveće hrvatske zvijezde, a u posljednje vrijeme najviše se priča o Anti Rebiću kojeg mnogi vide čak i ispred Ivana Perišića, s obzirom na formu koju je pokazao u dresu Eintrachta i pobjedničke golove protiv Bayerna u finalu Kupa.

Na igru 24-godišnjeg napadača nije ostao ravnodušan ni 'trener svih trenera'.

'Imamo dobrog izbornika, vjerujem u Dalića. Zadovoljan sam s njegovim popisom, a Rebić će biti pravi teror na prvenstvu. To je moderan igrač kojeg je teško zaustaviti, lakoćom se odvaja od zadnjeg reda i iznimno je dominantan!’, izjavio je Ćiro Blažević u prvoj emisiji serijala 'Utakmica života'.

’Na moju sramotu, prije 15 godina sam molio Boga da nitko ne ponovi moj uspjeh iz Francuske. Danas je moja doktrina potpuno drugačija, mislim da ova ekipa ima iznimnu kvalitetu te da na prvenstvu mogu doći do samog kraja!', uvjeren je legendarni Ćiro koji je 1998. godine s Bobanom, Šukerom, Štimcem i ostalim osvojio broncu na SP-u u Francuskoj.