SLUŽBENO JE!

Francis Ngannou, koji je uzeo teškaški pojas od Stipe Miočića, ima novu promociju

16.05.2023 u 12:55

Bionic
Reading

Napokon smo dočekali i taj dan! Francis Ngannou je otkrio s kojom je promociju potpisao i gdje nastavlja karijeru, a odluka je dosta logična i očekivana- PFL je novi dom bivšeg UFC prvaka

Od sredine prosinca prošle godine Francis više nije dio UFC-a, a otišao je s namjerom da boksa protiv Tysona Furyja ili Deontayja Wildera. To se nije dogodilo, a pregovori s Bellatorom i ONE Championshipom su mu propali te je i BKFC priznao da nemaju dovoljno novca da ga plate, piše Fight Site.

Ne, izgleda da PFL ima. Osim novca, PFL mu je ponudio i 'jednakost' i ulogu u upravljanju, a povodom cijele priče oglasio se i sam Francis:

'Recimo to ovako, s PFL-om sam u dogovoru kakav mi nitko do sada nije ponudio. Prošlih nekoliko mjeseci bilo je zanimljivo i sad sam jako uzbuđen što sam potpisao za PFL i oni su mi pokazali sve što sam očekivao', rekao je Ngannou.

Ariel Helwani je otkrio još neke detalje. Naime, uloga u upravljanju odnosi se na upravljačko mjesto za 'PFL Africa' i u tvrtki će raditi u odboru za prava boraca. Francis će u PFL-u debitirati sredinom 2024. godine u 'Super-Fight PPV diviziji', a protivnik i točan datum se još ne znaju.

Prije debija za PFL Francis će odraditi veliki boksački meč čiji detalji još nisu izašli u javnost. Vjerojatno će se raditi o nekome od ranije navedenih dvojice, no ne treba se previše upuštati u nagađanja jer se svašta može dogoditi.

Što reći nego da je Francis konačno pronašao svoj novi dom u kojem će i dobiti ono što je tražio od UFC-a. Kako će se sve pokazati u praksi, ostaje nam za vidjeti.