GODINE SU SAMO BROJ

[FOTO] Zlatni Zlatan briljira i sa 40 godina: Ibrahimović spasio Milan u sudačkoj nadoknadi

11.12.2021 u 23:00

Bionic
Reading

Nogometaši Milana, vodeće momčadi talijanske Serie A, izborili su bod na gostovanju kod Udinesea golom Zlatana Ibrahimovića u sučevom dodatku pa su privremeno stvorili dva boda prednosti u odnosu na Inter, a tri u odnosu na Napoli

Udinese je u vodstvo doveo Beto u 17. minuti, a Milan je u prvom poluvremenu ostao bez ijednog udarca unutar okvira vrata. U nastavku je momčad Stefana Piolija bila bolja, a do izjednačenja je došla tek u drugoj minuti sučevog dodatka, pogotkom Zlatana Ibrahimovića, njegovim sedmim u ovoj sezoni talijanskog prvenstva.

U završnici dvoboja Udinese je ostao s desetoricom na terenu, jer je izravan crveni karton dobio Success zbog nasrtaja na gostujućeg golama.

Ante Rebić još uvijek zbog ozljede ne konkurira za momčad Milana.

Venezia je u 17. kolu talijanske Serie A prekinula niz od dva poraza odigravši pred svojim navijačima 1:1 protiv favoriziranog Juventusa.

U sadržajnoj utakmici gosti iz Torina poveli su u 32. minuti pogotkom Alvara Morate. Venezia je izjednačila u 55. minuti, a strijelac je bio Mattia Aramu.

U prvoj subotnjoj utakmici nogometaši Fiorentine su pred svojim navijačima svladali Salernitanu s uvjerljivih 4-0 i tako ostvarili treću pobjedu u nizu. Bonaventura je doveo domaću momčad u vodstvo u 31. minuti. Prvim od svoja dva pogotka Srbin Dušan Vlahović udvostručio je prednost Fiorentine u 51. minuti, a za 3:0 je pogodio u 84. minuti. Konačnih 4:0 postavio je Maleh u 90. minuti.

Kod poraženih je hrvatski branič Luka Bogdan odigrao cijelu utakmicu.

  • +2
Udinese - Milan, 11.12.2021. Izvor: Profimedia / Autor: Ettore Griffoni / IPA / PA Images / Profimedia