Europska liga

[FOTO/VIDEO] Uefa donijela važnu odluku za osminu finala i utakmicu Dinama i Tottenhama; poznato je gdje će i kada 'modri' ugostiti Engleze

  • Autor: S.K. / Hina
  • Zadnja izmjena 01.03.2021 16:59
  • Objavljeno 01.03.2021 u 16:59
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Poznati su svi detalji utakmica između Dinama i Tottenhama u osmini finala Europske lige

Europska nogometna federacija (UEFA) u ponedjeljak je objavila kako će se prva utakmica igrati u Londonu 11. ožujka, a uzvrat sedam dana kasnije u Zagrebu.

Bilo je upitno hoće li se igrati u Zagrebu ili na nekom od stadiona izvan Hrvatske, no nadležna tijela hrvatskih vlasti, uvažavajući epidemiološke mjere koje će provesti Dinamo i Tottenham, usuglasila su se s dolaskom delegacije Tottenhama i odigravanjem utakmice u Zagrebu.

Ždrijebom koji je održan 26. veljače u Nyonu Dinamo je trebao biti domaćin prve utakmice, a uzvrat se trebao igrati u Londonu. Međutim, kako bi 'Spursi' i 'Modri' uzvrat u Londonu trebali igrati isti dan kad i Arsenal i Olympiakos, odlučeno je da se zamijene domaćinstva.

Bilo je upitno i hoće li se igrati u Zagrebu zbog različitih ograničenja zbog COVID-a u cijeloj Europi, te straha od širenja novih sojeva koronavirusa. No, nadležna tijela hrvatskih vlasti dozvolila su odigravanje utakmice u Zagrebu.

  • +34
  • +31

Dinamo - Krasnodar, šesnaestina finala Europske lige, 2020/21.

Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal

NOVI RASPORED:

1. utakmica - 11. ožujka (21.00) Tottenham - Dinamo (London, stadion Tottenham Hotspur)

2. utakmica - 18. ožujka (18.55) Dinamo - Tottenham (Zagreb, stadion Maksimir)

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.